Hodnocení podzimu

02.03.2015 11:33

Jak hodnotíte podzimní výkony svého celku? Jste nebo nejste spokojeni s umístěním v tabulce?

   Musím říci, že jsme s výkony vcelku spokojeni až na pár výjimek jsme si odehráli to co jsme si předurčili a  v tuto chvíli figurujeme na 4. místě, takže v podstatě to co chceme hrát – horní polovinu tabulky.

 

Tušili jste, jaký „zmatek“ nastane v závěru podzimu, když Jesenice i Hředle přišly o své prvenství?

Takový je fotbal v tom je ta krása. Žádný celek nemá nic do poslední chvíle jisté, týmy jsou neuvěřitelně vyrovnané, a proto já se tomu nedivím a těším se, jak se vyvrbí jaro a který tým urve prvenství, ve hře je ještě spoustu bodů.

 

S jakým týmem sehrál váš oddíl nejtěžší zápas?

Nejtěžší zápas byl jednoznačně v Jesenici, která v té chvíli byla první a byla favoritem. Zápas skončil remízou a tuším, že v 8. sérii jsme prohráli na penalty, ale byl to vyrovnaný, bojovný fotbal kde každý z hráčů odvedl 100% po celých 90. minut.

 

Která výhra je pro vás nejcennější?

Nebyla to výhra, ale bod který jsme si odvezli právě z Jesenice, kde nás spíše než ten bod těšila ta neuvěřitelná týmová bojovnost. Na to bychom chtěli navázat!

 

Jak byste ohodnotili výkony rozhodčí během třinácti zápasů?

Co se týká rozhodčích, bylo to hodně diskutovaným tématem v závěru, myslím si, že nám rozhodčí uškodil jen jednou a to v Městečku kdy měl odpískat penaltu a ten výsledek mohl vypadat jinak, což uznal i sám trenér domácích (klobouk dolů). Jinak, že bychom si vyloženě stěžovali vůbec ne.  Já osobně jsem spokojen, rozhodčí podávali víceméně vyrovnané výkony, občas se stala chyba, ale to je přeci normální.

 

Je někdo ve vašem kádru, kdo něčím zklamal nebo naopak překvapil?

Myslím, že jsme celou soutěž odehráli velice týmově, a proto každý člen týmu ví, kdy překvapil a naopak kdy zklamal. Nechceme nikoho vyzdvihávat do nebes, aby pak náhodou na jaře tvrdě nedopadl. A naopak ho zkritizovat aby pak hrál ještě hůř J to si vždy řekneme během hry a nebo, po zápase, na pivu.

 

Jediná Sýkořice nevyhrála žádný zápas, myslíte, že to bude ona, kdo spadne z okresního přeboru?

Bohužel, zatím to tak vypadá a vše tomu nasvědčuje na jaře je přece jen ještě 13 kol což je 39 bodů. Stát se může cokoliv, ale v tuto chvíli s tím kádrem, kterým Sýkořice disponuje to budou oni kdo spadne.

 

Máte představu o tom, jak bude probíhat zimní příprava? Je potřeba do hráčů dostat trochu víc, než jste předpokládal?

 

Sejdeme se jako každý rok na „silvestrovském srandamači“ a zhruba od poloviny ledna budeme chodit jednou v týdnu do haly a jednou ven. Od března pak vypustíme halu a budeme se připravovat dvakrát v týdnu na hřišti + nějaký víkendový přáteláček nebo trénink. Co se týká přípravy, tak ta je u nás standartní a v této chvíli zatím dostačující na to co hrajeme a chceme hrát.

 

Nevíte už o nějakých změnách v kádru?

Co se týká změn možná nějaká bude, ale to je v jednání. Prioritou je hrát s našima klukama co chodí pravidelně trénovat a co si místo zaslouží.

 

Jaké cíle si vytyčíte pro jaro?

Hrát to co doposud a vyhnout se výpadkům jako byli třeba v Lánech nebo ve Hředlích.

 

 

 

Zpět